Bečejprevoz - O nama
 

POSTOJIMO 60 GODINA SAMO ZBOG VAS I VAŠEG SIGURNOG I UDOBNOG PUTOVANJA.

 
Preduzeće "Bečejprevoz" d.o.o je društvo koje se bavi prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. Osnovano je 1949.godine, a u svojoj bogatoj istoriji "Bečejprevoz" d.o.o je prolazio kroz različite političke, društvene i vlasničke promene nikad ne prestajući sa radom, nastojeći da što uspešnije i za korisnike svojih usluga što neosetnije uklopi neminovnosti razvoja, nikad ne dovodeći u pitanje kvalitet svojih usluga. Bečejprevoz d.o.o. je izrastao u moderno preduzeće, sa jasnim ciljevima modernizacije, veće efikasnosti upravljanja i poslovanja, sa stalnom orijentacijom ka korisnicima usluga. Puno pažnje se poklanja razvoju turizma kao prateće delatnosti.

Opširnije o samom istorijatu preduzeća, možete videti ovde
Pored prevoza putnika na različite destinacije, preduzeće pruža i razne turističke usluge.

Bečejprevoz d.o.o je društvo u privatnom vlasništvu. Nakon privatizacije, tj. u poslednje tri godine, u okviru plana dugoročnog razvoja, beležimo konstatno poboljšanje poslovanja. Ulaganje u nove, pre svega visokoobrazovane kadrove, korišćenje novih savremenih sistema poslovanja, investiranje u infrastrukturu i u nobavku novih vozila. Kroz proširivanje svoje delatnosti postigli smo da svake godine povećavamo broj zaposlenih.

Samo u prethodnoj godini:
1. Izvršena je nabavka 5 potpuno novih vozila, a plan je da se ne zaustavljamo na tom broju. Svi novi autobusi su turističke klase, udobni, opremljeni savremenim multimedijalnim sadržajima, i naravno svi su klimatizovani.
2. Među prvima u celoj Srbiji dobili smo sertifikat BEZBEDAN PREVOZNIK. To nije naš cilj, već je potvrda naše opredeljenosti da maksimalnim zalaganjem obezbedimo što veću bezbednosti svih korisnika naših usluga.
3. Izvršen je kompletan remont svih autobusa. Poseban akcenat, pored spoljašnjeg izgleda vozila, je dat remontu sistema u vozilima koji su bitni za bezbednost putnika. Svi naši autobusi su svakodnevno podvrgnuti proveri tehničke ispravnosti.
4. Pokretanje novih delatnosti, pre svega auto škole, i povećanje raznovrsnosti turističkih ponuda.
Osveženje firme kroz nove mlade visokoobrazovane zaposlene, početak renoviranja sadržaja za putnike (renoviran bife, renovirana čekaonice i biletarnica), predstavljaju samo stepenik u našim naporima da udovoljimo željama i potrebama naših putnika.
Predhodna slika
leva strelica
Sledeća slika
desna strelica
Zatvori sliku Pomeri sliku
Copyright© 2009, "Bečejprevoz" d.o.o, Bečej